Felhasználási Feltételek és Adatvédelem

E-mail Nyomtatás PDF

Felhasználási feltételek


Belépve a www.externit.hu oldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha az oldalnak nem regisztrált felhasználója:externIT Kft., előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, TILOS az oldalak tartalmának részben, egészben való tárolása, weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása és terjesztése. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.
A www.externit.hu weboldaláról információkat, értesüléseket átvenni csak az externIT Kft-re, illetve a www.externit.hu-ra való hivatkozással lehet. 

Az externIT Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez.

A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása szigorúan TILOS! A terjesztési szándékkal történő másoláshoz az externIT Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása is szükséges.

Adatvédelem


Az externIT Kft. www.externit.hu weboldalán közzétett információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban társaságunk csak meghatározott adatok alapján vállalja szerződés megkötését, valamint annak kezelését.

A www.externit.hu honlap látogatóiról automatikusan az alábbi adatokat kapjuk: a látogató IP-címe, domain neve (URL), a látogatás időpontja, megtekintett oldalak. Ezeket az adatokat Társaságunk kizárólag a weboldallal kapcsolatos elemzésre, a weboldal biztonságos működésének ellenőrzésére használja fel.

Hirdetések

 
Hirdetés